Lélekdalamandala leírása

Saját készítésű Lélekdalamandalákat az égiek, Angyalok segítségével készítem,rajzolom, illetve festem csak neked, szemelyre szólóan.💝
Ezt a képességem gyerekkoromból hozom, illetve velem született előző életbeli képességek. 
Több mindenért "nyúltam vissza, előző életeimbe, és emeltem át " a mostani életemre, amelyek segítségül vannak a Lélekdalamandalák festése, rajzolása közben.


Saját Lélekdalamandalám 
                




 A Lélekdalamandala teljesen egyéni, hisz ahogy nem létezik két egyforma ember, úgy két lélek sem egyforma....
 mindig az éppen aktuális problémádra készūl, ami lehet párkapcsolati, munka, anyagiak... ,egészség, kinek milyen nehézségei vannak jelen éppen az életútjában.

Természetesen készülhet kíváncsiságból is, valamint ajándékba is, de csak az adott szmély beleegyezésével tudom elkészíteni , hisz olyan dolgokra is fény derülhet, amit lehet nem szívesen oszt meg másokkal az ajádékozott személy. Valamint..., mivel  hatalmas energiákat mozgatunk meg, senki szabad akarátába nem nyúlhatunk bele, az ő bele egyezése nélkül. Valamint, nagyon nagy változások indulhatnak el, ezért mindenképpen szükséges a beleegyezése az ajándékozott félnek. Információkat csak neki, személyesen, írásban adok át. 

Kiskorúaknak  nem készítek...! Az eddigi legfiatalabb személy 17 éves volt, akinek az égiek engedélyezték. Igen, az égiektől kapom meg az engedélyt, hisz mindenkinek nem készíthetem el, számtalan jelentkező vissza utasításra került már, mert nem kaptam meg az engedélyt elkészíthessem neki. (az oka, egy teljesen más történet...) 
Az égiektől csatornázom le számodra az üzeneteket is, a mandalád színeit, és minden rá kerülő vonalat, pontot, és minden egyéb kis dekorációt is, ami szintén rólad szól, ami a te saját Lélekdalamandaládra kerül, tőlük kapom meg .

Vagyis, minden okkal kerül oda, ahová helyezem...

 A színekről itt olvashatsz... :
ez, már nagyban ad egy pozitív jellemzést rólad.

 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1881902685243203&id=1103306403102839 

 Ebben nyújt segítséget maga a rajz,de már maga az elhatározásod is, ha megszületik , elkészítsük a te Lélekdalamandaládat. Az első vonalat ahogy megrajzolom, már akkor elindul a pozitív változás az életedben....oldja , segíti ,utat mutat rögtön számodra, illetve ha nem az utadon vagy , "akkor meg fog"- és visszaterel a helyes útra, valamint ...,  ad egy "löketet ".  neked.

 Sokak jelezték vissza, felgyorsult minden körülöttük, miután elkészült a Lélekdalamandalájuk. Ahogy megszületik benned az elhatározás, hogy megengeded meglássam a lelked,és megnyitod számomra olvashassam, meghalljam a lelked dalát.., azonnal érzékelheted a változást.. Miközben rajzolom ,információk jönnek rólad,képek,látomások... sugallatok.Ezek jöhetnek jelen életből, de nagyon sokszor előző életből is... kinek hol indul el a mandalája, ez is egyéni mindenkinél. Közben sokan, az energiákra érzékeny emberek, érzékelni is szokták, de akár testi tüneteket is okoz sok esetben (kiütések, kelések, apró foltok a testen..., herpesz... bármi megjelenhet, de ezek csak pár napig vannak jelen, amíg a mandaláddal tovább nem megyek..) Álmaidban is jelenhetnek meg a mandalád általi oldások... Nagyon sokan jelzik vissza, hogy álmukban már előre megjelenik , látják a kész mandalájukat. Ezeket az információkat természetesen lejegyzetelem,s átadom neked. Rajzolás közben a megoldást Beleszövöm a rajzodba, igy oldva jelenlegi problémád, nehézségeid.... Jöhetnek előző életből képek, ott meg nem oldott problémák, valamint megjelenhetnek elhunyt családtagok is, és még sorolhatnám a sok sok pozitív történéseket, amelyet a személyes Lélekdalamandalák okoztak a tulajdonosaiknak. Minnél nyitottab vagy, annál könnyebb dolgunk van...❤
Mivel nagyon nagy, erőteljes energiákkal dolgozom, ezért nagyon sok esetben fenekestül felforgatja az egyén életét. Miközben készül, és az elkészültével pedig hihetetlen energiákat képes megmozgatni benned, és körülötted is... Miután elkészítettem, és átadom neked, további használatához kapsz egy leírást, amivel még hatásosabbá tudod tenni.... 

 Ha szeretnéd elkészítsük a te saját Lélekdalamandaládat is,akkor kérlek írj privátban....

              https://www.facebook.com/lelekdala 
(ha nem működne a link, akkor kérlek másold be a böngésződbe )
 
Vagy,az           annamarikiss333@gmail.com 
 illetve :        Lelekdalamandala@gmail.com 
 WatsAppon is elérhető vagyok...: +36305546217

Létrehoztam a Facebookon  egy zárt körű csoportot, ahol több mindent megosztok . (a csoport ingyenes !) Ha szeretnél a csoport tagja lenni, itt találod: 

"  A láthatatlanon túl   "


https://www.facebook.com/groups/538879857135296
(ha nem működne a link, akkor kérlek másold be a böngésződbe )



Csodák pedig vannak !!! 















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon